SAKARYA / ARİFİYE - Kemaliye Ortaokulu

Mrt

Bocce müsabakalarında ortaokullar Küçük Erkekler kategorisinde okulumuz öğrencileri ilçe birincisi olmuşlardır. Beden eğitimi öğretmenimiz Mahmut KARABUDAK ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulu ile ilgili okulumuzda yapılan törenimiz çok güzel olmuştur.İstiklal Marşımızı Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin hediyelerini karşılayan Sosyal Bilgiler öğretmenimize teşekkür ederiz.

Derecelerimiz;

1.Sahra SEZER

2.Şevval UZUN

3.Hiranur Ada ŞENEL

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası'nda öğrenci ve personel tahliye tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz Kız Voleybol takımımız ilçenin düzenlediği okullar arası voleybol müsabakalarına katılmıştır.

Şbt

Bilim Söyleşimizi ''Sorumlu Üretim ve Tüketim'' konusunda gerçekleştirdik.Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Merve TÜRKMEN BARUTÇU'ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında gezimizi GÖLYA'ya gerçekleştirdik.

Ock

''Dönme Sonu Faaliyetlerimiz'' kapsamında ''Tecrübe Paylaşımı'' etkinliğimize katılan Arifiye Jandarma Komutanlığımıza teşekkür ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında düzenlediğimiz kermeste 18000 TL toplanmış olup 9000 TL si  İHH Vakfı aracılığıyla Gazzede'ki mağdurlara; 9000 TL si ise Mehmetçik Vakfına bağışlanmıştır.

Bilgi Yarışması

Kelime Oyunları

En Sevdiğini Paylaş

Yetenek Paylaşımı

Spor Saati

Gazze'de hayatını kaybeden 6000 çocuk için fidanlarımızı diktik.